درباره ما

مرکز ملي پاسخگويي به سئوالات ديني ، نمايندگي خراسان رضوي

1 – معرفي
با توجه به فعاليت سامانه پاسخگويي به سؤالات ديني در عرصه فضاي مجازي در سال 1387(سايت ايپرسش) هيئت امناء محترم دفتر تبليغات اسلامي و مديرمحترم مرکز ملي پاسخگويي ديني مصمم شدند تا نسبت به ايجاد نمايندگي مرکز ملي پاسخگويي به سئوالات ديني اقدام نمايند و اين مرکز را با هدف پاسخگويي مثبت و ثمر‌بخش به پرسش‌هاي ديني گسترش دهند اين مرکز در دي ماه سال 1393 به عنوان دومين شعبة مرکز ملي پاسخگويي ، با عنوان کانون بحث و انتقاد ديني شهيد هاشمي نژاد،مرکز ملي پاسخگويي به سؤالات ديني نمايندگي خراسان رضوي پا به عرصة وجود نهاد. فراواني پرسش‌ها و فراهم بودن زمينه‌هاي متفاوت پرسش ايجاب مي‌نمود که از يک سوگروه‌هاي پاسخگويي مختلفي متناسب با قلمرو معارف اسلامي ايجاد شود و از سوي ديگر تنوع امکانات پرسشگران و علاقه‌مندي آنان به گونه‌هاي متفاوت طرح پرسش، ما را بر آن داشت تا با استفاده از الگوي مرکزملي قم، واحدهاي پاسخگوئي تلفني، اينترنتي را ايجاد نمايد.
اکنون دراين مرکز در مجموع پانزده کرسي پاسخگويي درهشت گروه
*فلسفه و کلام اسلامي
* اعتقادات
* اخلاق
* تاريخ اسلام
* علوم قرآن و حديث
*فرق اسلامي
*احکام
*و مشاوره

فعاليت مي نمايد.

مهمترين ويژگي ها:
* ملي بودن شبکه ي پاسخگويي
* استفاده از محققان حوزه و دانشگاه
* تخصصي نمودن فرآيند پاسخگويي و بهره برداري از امکانات فناوري
* دقت در ارائه ي پاسخ و اعمال نظارت هاي لازم

2- رؤوس فعاليت‌هاي شاخص :
* واحد پاسخگويي تلفني
* پاسخگويي اينترنتي(گفتگوي زنده و ايميل)
* پاسخ‌گويي رسانه‌اي(پيامک)

3- فعاليت‌ها و اقدامات شاخص :
1- بکارگيري تعدادي از بهترين و کارآمدترين فضلاي حوزة علميه در عرصة پاسخگويي به شبهات ديني، افزون بر کارشناسان موجود و برگزاري فراخوان جذب کارشناس در سطح حوزة علمية خراسان رضوي. .
2- فعاليت پاسخگويي اينترنتي در دفتر تبليغات اسلامي نمايندگي خراسان رضوي و برپايي اتاق هاي مجازي با محوريت پاسخگويي به شبهات ديني، در دو محور: الف) ايجاد زير شاخه اي در سايت Askdin به منظور پاسخگويي Offline و Onlineدر سايت مرکز ملي پاسخگويي ب) راه اندازي اتاق انديشه ديني در نرم افزار چت Beyluxeو Paltalk و L4i
3- فراخوان همکاري جهت شناسايي طلاب و دانشجويان و نهادهايي که به نحوي در فضاي سايبر مشغول پاسخگويي ديني و فعاليت‌هاي فرهنگي مي‌باشند .
4- فراخوان همکاري مرکز ملي پاسخگويي نمايندگي خراسان رضوي با مبلغان خارج از کشور
5- نصب جديد ترين وکامل ترين نرم افزارهاي علوم ديني بر روي تمام رايانه هاي در اختيار کارشناسان وايجاد آرشيو کاملي از کتب تخصصي گروه هاي پاسخگويي.
6- ضبط و نظارت همزمان مکالمات کار شناسان با استفاده از نرم افزار «تذرو» بررسي وارزيابي اين مکالمات توسط رئيس شعبه وکارشناسان خبره به منظور ارتقاي کيفي و رفع اشکالات احتمالي.
7- افزايش خطوط پاسخگويي تلفني در سالهاي آتي
8- تبديل (Convert) فايل هاي صوتي کارشناسان توسط نرم افزار ضبط صدا (Logging System ) از فرمت Wav به MP3 و تدوين وطبقه بندي اين فايل ها که با روي کارآمدن سيستم پاسخگويي گويا ،اين فايل‌ها در مرکز قم به صورت منظم و منسجم طبقه بندي و نگه‌داري مي شود.
9- آغاز مطالعات و تفکيک و دسته بندي پرسش‌هاي رسيده و بررسي زمينه هاي مختلف ايجاد سؤال و شبهه: نتيجه اين مطالعات و بازخوردها در اختيار مراکز برنامه ريز و برنامه ساز فرهنگي قرار مي گيرد
10- ارتقاي دانش و مهارت کارشناسان پاسخگويي
11-آموزشي و اجراي پژوهش‌هاي خرد و موردي با همکاري کارشناسان، در دستور کار مرکز ملي قرار گرفت. 12- فعال سازي شوراهاي علمي : گروه هاي پاسخگويي کلام، فقه، اخلاق، تاريخ اسلام، قرآن و حديث
13- اعزام کارشناسان پاسخگويي مرکز به نمايشگاه ها جهت پاسخگويي به سؤالات و شبهات
14- برگزاري جلسات درون گروهي جهت تعامل کارشناسان گروه‌ها و بررسي مشکلات و معضلات پاسخگويي
15- برگزاري جلسه با کارشناسان مرکز ملي پاسخگويي قم
16- ارسال سه ماهه فايل‌هاي کارشناسان به صورت دسته بندي شده و مجزا به قم جهت ارزيابي فايل‌ها
17- حضور کارشناسان ارزياب قم در مرکزخراسان رضوي و بازديد ايشان از فعاليت کارشناسان
18. شرکت مستمر در نمايشگاه قرآن که سالانه در ماه مبارک رمضان برگزار مي شود.
تلفن ارتباط مخاطبان با مرکز 09640-096400
پيامک مرکز ملي 30009640
پيامک: اي پرسش 3007461-

پربازدیدترین ها