.
سلام عليکم
1- ادامه ي رفت و آمد با ايشان خود به خود منع شرعي ندارد مگر اينکه اين رفت و آمد با گناهي همراه باشد يا براي شما مفسده داشته باشد مثلا در فرزندان شما يا خود شما تاثير بگذارد و در آينده باعث شود شما هم به گناه ترک صلاه يا گناهان ديگر مبتلا شويد.
2- اگر شرائط امر به معروف و نهي از منکر فراهم است اين کار را انجام دهيد زيرا امر به معروف و نهي از منكر بر تمام افراد عاقل و بالغ با شرايط زير واجب است:
الف-كسي كه مي خواهد امر و نهي كند بايد يقين داشته باشد كه طرف مقابل مشغول انجام حرام يا ترك واجبي است.
ب- احتمال دهد كه امر و نهي او اثر دارد، خواه اثر فوري داشته باشد يا غير فوري، كامل يا ناقص، بنابراين اگر بداند هيچ اثر نمي كند واجب نيست.
ج- در امر و نهي او مفسده و ضرري نباشد، پس اگر بداند يا خوف اين باشد كه امريا نهي او، ضرر جاني يا عرضي و آبرويي يا مالي قابل توجه نسبت به او يا بعضي از مؤمنين مي رساند واجب نيست، ولي اگر معروف و منكر از اموري باشد كه شارع مقدّس اسلام اهميت زيادي به آن مي دهد (مانند حفظ اسلام و قرآن و استقلال ممالك اسلامي، يا حفظ احكام ضروري اسلام) بايد اعتنا به ضرر نكند و با بذل جان و مال در حفظ آنها بكوشد. (1)
خيلي اوقات پيدا کردن يک راه خوب براي امر به معروف بسيار مهم است زيرا نحوه ي صحيح در اکثر مواقع راهگشاست بنابراين بدون تعصب و با رفق و مدارا در فرصت مناسب و فضاي سالم، اگر شرائط اين واجب فراهم بود، اين امر را انجام دهيد.
ممنون از ارتباط شما با اين سامانه هستيم.
منبع
1. http://portal.anhar.ir/node/3331#gsc.tab=0
نظر خودتان را ارسال کنید